OM MIG

Jeg er struktureret og har styr på at holde i omfattende og langvarige projekter – herunder at kommunikere med de forskellige interessenter som involveres. Jeg har et godt overblik – også når det bliver kaotisk; og det gør det jo af og til alle vegne og særligt på Grønland. Den erfaring jeg har derfra med ledelse og udvikling af projekter under logistisk og ressourcemæssige udfordrende forhold, kan jeg bruge i andre typer projekter. Mit engagement tager jeg med mig og sammen med et højt energiniveau og en positiv livsindstilling er jeg ikke bange for at smøge ærmerne op og springe ud i krævende opgaver under parolen: ‘Det har jeg ikke prøvet før – så det finder ud af’. Jeg trives ved afvekslingen mellem det administrative overblik og det praktiske fx ved at udføre en workshop eller forholde mig til mennesker i konkrete situationer – også når det bliver udfordrende. Min evne til at kommunikere med mennesker på flere niveauer bruger jeg gerne aktivt både i forhold fonde, politikere, beslutningstagere og lokale tovholdere samt ikke mindst unge mennesker som jeg holder meget af at få til at præstere deres bedste.

Dette er en eksempelside. Den er forskellig fra et blogindlæg, fordi den vil forblive det samme sted og være en del af dit websteds navigation (i de fleste temaer). De fleste vil lægge ud med en Om-side, der præsenterer dem til potentielle besøgende. Ordlyden kunne være noget i retning af:

Hejsa! Jeg er cykelbud om dagen, prøver at blive skuespiller om aftenen og dette er min blog. Jeg bor i København, har en dejlig hund, der hedder King, og jeg kan lide Mojitos. (og at blive overrasket af regnvejr.)

… eller noget i retning af:

XYZ Dingenot fabrikken blev grundlagt i 1971 og har leveret kvalitetsdingenoter til offentligheden lige siden. Beliggende i Andeby, har 2.000 ansatte og bidrager med alverdens seje tiltag i lokalområdet.

Som ny WordPress bruger, bør du gå til dit kontrolpanel for at slette denne side og oprette nye sider til dit indhold. God fornøjelse!