Oceaner af Eventyr er fortællingen om to unge mænd på eventyr. Det er historien om hvordan evnen til at ville skaber evnen til at kunne. Emil og Frederik kunne ikke sejle. De havde ingen penge men de havde en drøm. At sejle jorden rundt for ‘egne sejl’. Så det gjorde de. I 2018 drog de to gutter afsted i egen 55 fods sejlbåd for at krydse de 7 verdenshave.

Nu 3 år efter er det nået halvvejs. Desværre er turen stoppet i Fransk Polynesien hvor de efter at have haft omkring 70 unge mennesker under 25 år med sig ombord har måttet sande at det er svært at sejle i en pandemi-ramt verden. For verden er ikke den samme som de forlod for 3 år siden med håbet om at turen kunne fuldføres på netop 3 år.

Til gengæld har Emil og Frederik haft lejlighed til at lære de mange smukke øer i Fransk Polynesien grundigt at kende. I podcasten Oceaner af Eventyr fortæller de om nogle af oplevelserne og de tanker de har f.eks. om at tage ansvar for andres liv. Om at leve tæt sammen på få kvm. Om at fange den magiske marlin – om perlefiskeri og livet under og over havet.

Tag med på eventyr her.
https://open.spotify.com/show/1rmD7VDPB6TZtpCLHNIbDx?si=UTkkfQsTTe6-8RXcnBfYZg&dl_branch=1

https://feeds.buzzsprout.com/1825350.rss